Ohjeita ja neuvoja

Ohjeita trimmaukseen koiransa tuoville

Turkin huolto on koiran hyvinvoinnin kannalta ehdottoman tärkeää. Koiran ulkomuoto pysyy rodunomaisena ja se on helpompi huoltaa arjessa. Hyvin hoidettu turkki on kaunis ja koirallakin on kiva olla.

Turkin hoito on turkkirotuisen koiran perushoitoa.
Trimmausten sopiva aikaväli on rotu- ja koirakohtaista. 

Arka tai tottumaton koira

Mikäli koirasi on hyvin arka, tottumaton käsittelyyn tai jopa agressiivinen, kerrothan tästä aina etukäteen trimmajalle niin tarvittaessa pyydämme avustajan paikalle. Trimmaustilanteen tulee olla aina turvallinen ja mahdollisimman mielyttävä koiralle. Vain pitkäjänteinen, napakka mutta lempeä koirankäsittely johtaa tuloksiin käsiteltävyyden parantamisessa. Huomioithan, että Pentupakettimme soveltuu myös käsittelyyn tottumattomille koirille.

Ulkoloiset

Varmistathan että koirallasi ei ole ulkoloisia, valitettavasti nämä salamatkustajat aiheuttavat trimmaamolla paljon lisätyötä siivouksen ja desinfioinnin merkeissä.

Valmiiksi harjattu, takuton ja puhdas koira
nopeuttaa trimmajan työtä, mikä myös näkyy
trimmauksen hinnassa. Mikäli koira on päässyt pahasti takkuun, Kerrothan siitä aina trimmajalle aikaa varatessasi. Valitettavasti kovin pahasti huopaantunutta turkkia ei pysty useinkaan enään selvittämään vaan ainoaksi konstiksi jää sen saksiminen tai ajelu pois.,

Ennen trimmaukseen saapumista

Ulkoilutathan koirasi hyvin ennen trimmaukseen saapumista, trimmaamon tuulikaapissa on saatavilla kakkapusseja ja lähin roskis löytyy tien toiselta puolen. Pidetäänhän ympäristö siistinä ja hygieenisenä.

Noudatathan sovittuja tuonti ja noutoaikoja.


Trimmaamo Anna 044 9188492, Valtakatu 30 Kyröskoski
Kaikki oikeudet pidätetään 2018
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita